speedcache /cache/css/sc_f72955bf455ec4ff575f821466daaa7b.css "rel =" stylesheet "/>Åbn pdf-dokumentet direkte uden pop op af lysboks
  1. Ibi
  2. Spørgsmål til salg før WP File Download
  3. Mandag 16 2020. november
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej, når jeg klikker over et pdf-dokument i WPFD, åbnes en pop op-lysboks-pop-up, der viser størrelse, hits, dato ... info og knapperne Download og Preview. Er det muligt at åbne pdf-dokumentet direkte, med visning af pop op-lysboks
Hilsen
Ramon
Accepteret svar Venter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Når jeg klikker over et pdf-dokument i WPFD, åbnes en pop op-lysboks, der viser størrelse, hits, dato ... info og knapperne Download og Preview. Er det muligt at åbne pdf-dokumentet direkte, med visning af pop op-lysboks

Ja, det kan være, at du bruger trætema eller GGD-tema, du kan direkte forhåndsvise på standard- og tabeltema.