Tirsdag den 11. februar 2020
  1 Svar
  889 besøg
Hej,
vi købte dit modul: " My maps location "
google-kortet, du viste, tager ikke højde for de seneste opdateringer til kortet over Marokko af google i februar 2020.
Vestsahara nævnes ikke længere på det nye kort.
der er undertrykkelse af de stiplede linjer og omtale af Vestsahara.
se billede
Kan du ændre din app, fordi marokkanere er meget modtagelige og ønsker, at det nye kort skal integreres i modulet
tak
EN
1 år siden
@buaton
vi er baseret på google kortdata til gengivelse af kort.
Når de har opdateret javascript api, kommer dette automatisk i app.
Jeg opretter en billet til dem. i mellemtiden, hvis du ikke er tilfreds med google map, så prøv også at åbne gade kort / Bing kort.