1. dupinsan
  2. Spørgsmål til salg før My Maps location
  3. Mandag 04 2020. maj
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej,

1) Jeg vil installere My Maps Location på Joomla websted, men jeg vil gerne vide, om vi kan skjule lejeadressen i front-end og kun beholde beskrivelsen og kontaktinformationen?
2 ) Kan vi også skjule kortet (eller er det et modul, som vi aktiverer eller ikke?)?
3 ) Hvis vi bruger de brugerdefinerede felter i Joomla , kan vi importere dataene inde med en .csv-fil?
Tak for dit svar og dit arbejde.
Hilsen,
Frédéric
Accepteret svarVenter på moderering
hej Frédéric
du kan skjule adressen fra css.
for at skjule kortet kan du indstille kortets højde til 0px.
brugerdefineret felt som tekstfelt simpelt afkrydsningsfelt og andet ja nej kan importeres.
Hvis du vælger dynamisk tag som select eller andet, skal du først oprette samme brugerdefinerede felt i andet system som vi ,,