1) Jeg vil installere My Maps Location på Joomla-webstedet, men jeg vil gerne vide, om vi kan skjule lejeadressen på Front-end og kun beholde beskrivelsen og kontaktoplysningerne?
2) Kan vi også skjule kortet (eller er det et modul, som vi aktiverer eller ej?)?
3) Hvis vi bruger de brugerdefinerede felter i Joomla, kan vi importere dataene inde med en .csv-fil?
Tak for dit svar og dit arbejde.
Hilsen
Frédéric
EN
mere end en måned siden
hej Frédéric
du kan skjule adressen fra css.
for at skjule kortet kan du indstille kortets højde til 0 pixel.
brugerdefineret felt som tekstboks, enkelt afkrydsningsfelt og andet ja nej kan importeres.
Hvis du vælger dynamisk tag som select eller andet, skal du først oprette det samme brugerdefinerede felt i et andet system, som vi ,,