Mandag 10. februar 2020
  1 Svar
  3,2 tusind besøg
  Tilmeld
Jeg kan ikke bruge tags som filtre til vælgeren. Jeg har brug for vælgeren (som i øjeblikket bruger kategorierne på my maps location ) for at bruge placeringskoder som filtre. Jeg har allerede forsøgt at ændre indstillingen "Tagformat til søgning", men jeg kan ikke få resultatet. På denne side https://www.demo-joomunited.com/my-maps-location/video-and-screenshots i sektionen "Avanceret søgning og filtreringsværktøjer" er der, hvad jeg faktisk har (mit resultat vises på "vis kategori filter ";) og hvad jeg vil (se" Tag: USA "resultat).
EN
1 år siden
Hej,

Tak fordi du kontaktede os her om denne udvidelse.

For at vise kategorien og tagfilteret skal du bruge Menupunkt> Placeringssøgning og visning.
Du bør gå her for mere information:
https://www.joomunited.com/documentation/my-maps-location-documentation#toc-load-locations-from-a-menu-2

Som jeg ser, bruger du modul.
Send os en billet (menu Support> Billetsupport). Vores ansvarlige udvikler tjekker detaljer ind.