1. Mangosteen93
  2. Spørgsmål til salg før My Maps location
  3. Søndag 08 2020. marts
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej fyre,

Jeg vil spørge, om din My Maps location kan vise kort i en K2-vare.

Jeg mener, den måde, du viste i dit dokument 2.5 Vis placeringer på frontend og det tredje tip: En redaktørknap til at vise enkelt eller flere placeringer i en hvilken som helst editor.
Ligesom med den normale Joomla artikel, men jeg vil vide, om denne funktion kan bruges på et K2-objekt på samme måde.

i så fald vil jeg også vide, hvilken K2-version støtter du.

Forresten, hvis jeg betaler for dette, hvor kan jeg få din udviklingsstøtte? Gennem en anden kontaktinformation?

Tak.
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Jeg vil spørge, om din My Maps location kan vise kort i en K2-vare.

Jeg mener, den måde, du viste i dit dokument 2.5 Vis placeringer på frontend og det tredje tip: En redaktørknap til at vise enkelt eller flere placeringer i en hvilken som helst editor.
Ligesom med den normale Joomla artikel, men jeg vil vide, om denne funktion kan bruges på et K2-objekt på samme måde.

Ja, vores My map-placering, der er integreret med K2-artikel, fungerer godt på den nyeste version af K2.

i så fald vil jeg også vide, hvilken K2-version støtter du.

Vores udvidelse fungerer godt på den nyeste version af K2. Fortæl os det, hvis du støder på problemer.

Forresten, hvis jeg betaler for dette, hvor kan jeg få din udviklingsstøtte? Gennem en anden kontaktinformation?

Du kan give os en billetsupport på: https://www.joomunited.com/support/ticket-support