1. fyreflyX
  2. Spørgsmål til salg før My Maps location
  3. Mandag 16 2020. marts
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Forsøgte at indsende billet, men jeg får en fejl
OBS: Formularen er allerede sendt!

Jeg prøvede at oprette en billet til My Maps Location , efter installation / konfiguration, giver nedenstående fejl

Fejl
Du er ikke autoriseret til at se denne ressource.

Vil sende link / login-legitimationsoplysninger, når jeg kan oprette en billet.
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Forsøgte at indsende billet, men jeg får en fejl
OBS: Formularen er allerede sendt!

Jeg prøvede at oprette en billet til My Maps Location , efter installation / konfiguration, giver nedenstående fejl

Fejl
Du er ikke autoriseret til at se denne ressource.

Vil sende link / login-legitimationsoplysninger, når jeg kan oprette en billet.

Som jeg ser, har du allerede tabt os en billet # 65306018717, hvor vi vil svare dig.