speedcache /cache/css/sc_b7a3db435db6f254c0cd6815e2282adc.css "rel =" stylesheet "/>Vis kort og liste over placeringer
  1. ajsilva
  2. Spørgsmål til salg før My Maps location
  3. Lørdag 09 2017. december
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej,

Jeg har lige købt My Maps location fordi jeg vil oprette en simpel butiksplacering til en klient.
Jeg vil bare vise kortet og butikslisten detaljer. Brug ikke søgningen eller noget andet.
kan du se kortet her: http: // 188.93 . 230.53 /~davigel/davigel2018/index.php/rede-comercial-2
og jeg vil bare føje til denne webside noget lignende, med søgemuligheden. Captura de ecrã 2017-12-09, às 19.49 . 17 .png
er det muligt? jeg kan bare ikke finde ud af, hvordan man gør det ...

tak

antonio
Vedhæftede filer (1)
Accepteret svar Venter på moderering
opdatere:
Jeg forsøgte også at oprette en ny menu ved hjælp af menupunkttypen 'Mine placeringer', og resultatet er dette: http: // 188.93 . 230.53 /~davigel/davigel2018/index.php/rede-comercial-3
Og alt er indstillet til "offentligt". beskeden på engelsk: Beklager, du har ikke tilladelse til at få adgang til dette område af webstedet.
Referencer
  1. http: // 188.93 . 230.53 /~davigel/davigel2018/index.php/rede-comercial-3
Accepteret svar Venter på moderering
Du kan anbringe standardplacering i menuhåndteringen, som du kan vise alle placeringer tydeligt på kortet.
Min placeringsmenu er noget, hvor brugeren kan placere der placering fra frontend og derefter se brugerlisten der i frontend til.
Så hvis din bruger har ret til at tilføje placeringer fra backend, vil listen der være synlig i frontend.
Hvis du stadig har noget problem, er du velkommen til at oprette billetsupport
Jeg vil arbejde på det i morgen og opdatere dig