Torsdag 01 oktober 2020
  4 Svar
  1,3 tusind besøg
  Tilmeld
Bonjour
- Je ne vois pas d'option de geolocalisation quand on cree une location, juste le champ adresse, elle n'existe pas?
- Fald ned i kategorierne ne marche pas sur mobile / Chrome

merci
-
EN
11 måneder siden
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

- Je ne vois pas d'option de geolocalisation quand on cree une location, juste le champ adresse, elle n'existe pas?
- Drop down down kategorierne ne marche pas sur mobile / Chrome

Jeg er ikke sikker på, hvilken version du bruger. Send os en billet (menu Support> Support-billet).
Vores ansvarlige udvikler vil se på det.

PS: Skriv venligst på engelsk i de næste svar!

Mange tak!
Hilsen,
D
11 måneder siden
Antager "brug min placering" at arbejde med openstreet eller kun med google map?
tak
D
11 måneder siden
For at afklare mit spørgsmål vil jeg bruge "brug min placering" når jeg opretter markør i stedet for at indtaste en adresse, fungerer det?
Tak
EN
11 måneder siden
@ ddangerfield
Vi kan hjælpe dig med tilpasning til at opnå denne kode. Opret en billet, så vi kan kontrollere dette for dig.