HI

ville være rart også at have disse funktioner "Den eksisterende grænseflade for gemte steder viste bare en liste over favoritter, ønsker at gå og stjernemarkerede steder, der angav antallet af steder i hver kategori."

https://www.zdnet.com/article/google-maps-popular-saved-location-tab-is-getting-a-big-update/

hvad synes du?
EN
1 år siden
Tak for dit forslag til en fantastisk ny funktion på google map.
Vi kan ikke forbinde google-konto med vores kortudvidelse. Ved hjælp af Android iphone er Google-stedene gemt. Hvordan kan vi implementere det på vores kort, da der ikke er nogen javscript introduceret til det.
hvis du har et fungerende eksempel på javscript, så lad os det vide, så vi kan prøve at implementere det.
S
1 år siden
Ok tak for opdatering ville være en sej måde at forbedre Joomla-løsningen på dette også ... med OSM
EN
1 år siden
@ ssnobben
vi elsker også at implementere denne ting. lader se hvad google tillader os at implementere. som for nu gang google tillader på java script del, opdaterer vi det på kort.