speedcache /cache/css/sc_f72955bf455ec4ff575f821466daaa7b.css "rel =" stylesheet "/>Flere placeringer for hver bruger og placeringer til begivenheder
  1. neigerdesign
  2. Spørgsmål til salg før My Maps location
  3. Onsdag den 27 2019. februar
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Jeg kan se, at EasySocial står på listen 3. parts dokumentation, men det går ikke i detaljer om installationsprocessen eller funktionssættet.

Mine EasySocial-brugere har undertiden mere end en kontoradresse angivet på deres profiler. Vil My Maps Location kunne vise alle brugerens angivne placeringer i søgeresultaterne? Eller er det begrænset til et lokationsfelt pr. Medlem?
Hvis denne funktion ikke er tilgængelig, tilbyder du brugerdefinerede programmeringstjenester til at udvikle visning af flere lokationer pr. Medlem?

Derudover vil jeg også gerne vise begivenheder fra EasySocial i søgeresultaterne til MyMapsLocation. Er det en indbygget funktion? Og kan det også udvikles brugerdefineret?

Tak for din tid.
Accepteret svar Venter på moderering
@neigerdesign
Vores udvidelse er baseret på værdi hentning fra easysocial. så denne ting er ikke muligt med vores udvidelse.