Vi får følgende fejlmeddelelse, når en person søger, kan du se vedhæftet fil

Ingen resultater, eller dine lokationer til postnummer i eller efter dine lokaliteter.
Ingen resultater, indtast din by eller postnummer, eller få din by placeret.

Der vises ingen resultater.

I øjeblikket har vi en ældre version af my maps location + intet gyldigt abonnement. Men jeg spekulerede først på, om dette problem er relateret til en ældre version af pluginet, før jeg fornyede det, da vi snart overfører til et wordpress -websted.

Venlig hilsen,

Geert
S
11 måneder siden
Hallo,

ich hatte heute auch ein Problem mit Standorterkennung von PLZ

Var bei mir geholfen hat:
In der Datei:
/components/com_mymaplocations/helpers/mymaplocations.php
andere
http://geocode.arcgis.com/
zu
https: // Geocode. arcgis.com/
i Zeile 2304 (eller vores første URL -adresse).

Arcgis erlaubt wohl keine Anfragen über http mehr.

(Bin mir nicht sicher warum Arcgis verwendet wird, obwohl ich überall Google ausgewählt habe.) LG Robert
S
11 måneder siden
Hej,

vi havde et lignende problem i dag.
"Fejl ved geokodning"

Hvad vi gjorde for at løse dette problem:
I filen

/components/com_mymaplocations/helpers/mymaplocations.php

lave om

http://geocode.arcgis.com/

til

https://geocode.arcgis.com/

i linje 2304 (eller hvor som helst du har url)

br Robert
EN
11 måneder siden
@ salamantex @geertjoomla
Jeg har allerede anvendt denne rettelse, og vi vil skubbe v4.2.3.
også hvis du har din tilpassede version, hvis du ikke har foretaget hjælperoverstyring

/components/com_mymaplocations/helpers/mymaplocations.php,

hvis du har foretaget hjælperoverstyring/templates/

your_template/com_mymaplocations/html/mymaplocations.php

søg efter kode

http: // geocode.arcgis.com/

ændre det til

https://geocode.arcgis.com/

de har deaktiveret http
-adgangen . hvis der er problemer, så opret også en billet.