Tirsdag 14. juli 2020
  2 Svar
  1,5 tusind besøg
  Tilmeld
Jeg kan ikke vise søgning og kortvisning
din softwarevis kun fejlmeddelelse "Forkert parameterantal i opkaldet til indfødte funktion 'radianer'

Ja, jeg tilføjede billetsupport spørgsmål for 4 dage siden, ingen hjalp mig!
EN
1 år siden
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Jeg kan ikke vise søgning og kortvisning
din softwarevis kun fejlmeddelelse "Forkert parameterantal i opkaldet til indfødte funktion 'radianer'

Ja, jeg tilføjede billetsupport spørgsmål for 4 dage siden, ingen hjalp mig!

Beklager, hvilket er dit billet-id? Jeg kan ikke se nogen af ​​dine nye billetter på vores support billet-system.

Skål,
EN
1 år siden
Som nævnt i billetten er dette en underlig sag.
Du bruger mange timer på at søge, men du kan stadig ikke. Du har ændret korttyper, indstillinger osv. Ved sikkerhedskopiering af hjemmesiden - anden server ser du kort (fil OK.jpg) ingen problemer
På den oprindelige webside - har du en fejlmeddelelse: Forkert parametertælling i opkaldet til den oprindelige funktion 'radianer'
hvis noget fungerer ikke på din ene server og ikke på en anden server, kan du venligst fortælle os, om du har brug for at diskutere med din hostingudbyder, der er relateret til dette problem, eller om du er nødt til at lægge et præ-salgsforum, så vi kan svare på dette?