speedcache /cache/css/sc_f72955bf455ec4ff575f821466daaa7b.css "rel =" stylesheet "/>Link mit Linky map til Min kort Placering
  1. fab99ien
  2. Forhåndsspørgsmål om Linky Map
  3. Onsdag den 08 2017. marts
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej, jeg vil virkelig købe dit bundle med Linky map - Min kort Placering til mit websted,

Men jeg har et simpelt spørgsmål, er der en måde, hvorpå jeg opretter som et eksempel, et Frankrigskort med Linky Map , en måde, når jeg klikker på en afdeling, der skal omdirigeres til denne afdelingsside med My maps location med hele min placering i nærheden ? (Og er der en administratordemo for disse to produkter?)

Tak for hjælpen,
Med venlig hilsen
Accepteret svar Venter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.
når jeg klikker på en afdeling for at blive omdirigeret til denne afdelingsside med My maps location med al min placering i nærheden?

Nej, dette er noget umuligt nu
Og er der en administratordemo for disse to produkter?

Vi beklager, at vi ikke har nogen prøve / begrænset version, da vores plugin er open source.
Men hvis du støder på problemer med kompatibilitet, kan den ansvarlige udvikler rette det for dig, eller vi kan refundere dig.