1. timburkart
  2. Spørgsmål til salg før WP Latest Posts
  3. Søndag 05 2020. april
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Er dette plugin blevet certificeret til WordPress 5.4 ? Jeg vil købe det til brug med brugerdefinerede posttyper, men WP-arkivet viser, at den gratis version kun fungerer op til WordPress 5.3 . 2 .
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Er dette plugin blevet certificeret til WordPress 5.4 ? Jeg vil købe det til brug med brugerdefinerede posttyper, men WP-arkivet viser, at den gratis version kun fungerer op til WordPress 5.3 . 2 .

Ja, alle vores plugins testes med den nyeste WP-version. En ny udgivelse kommer snart.
Fortæl mig, hvis du støder på problemer, mens du bruger vores plugins.

Mange tak!
Skål,
Accepteret svarVenter på moderering
Hvor lang tid tager det dig at frigive en WordPress 5.4- certificeret version? Hvis du ikke kan holde dig opdateret med WordPress udgivelser, hvordan kan jeg så stole på dig som udvikler?
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,
Tak for at komme tilbage til mig med mere information.

Hvor lang tid tager det dig at frigive en WordPress 5.4- certificeret version? Hvis du ikke kan holde dig opdateret med WordPress udgivelser, hvordan kan jeg så stole på dig som udvikler?

Som vi testede på WP 5.4- versionen, fungerer det godt i øjeblikket. En fast version frigives, hvis fejlen findes.