Fredag ​​16. april 2021
  2 Svar
  814 besøg
  Tilmeld
Jeg debatterer for at hente WP Table Manager plugin (Wordpress).

Et spørgsmål - jeg bruger Classic Editor - IKKE Gutenberg. Vil dette være et problem, er der nogle funktioner med WP Table Manager , der ikke fungerer på grund af dette?

Tak!
EN
mere end en måned siden
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Jeg debatterer for at hente WP Table Manager plugin (Wordpress).

Et spørgsmål - jeg bruger Classic Editor - IKKE Gutenberg. Vil dette være et problem, er der nogle funktioner med WP Table Manager , der ikke fungerer på grund af dette?

Du kan indsætte tabeller eller diagrammer i vores plugin ved hjælp af Classic editor, det ligner Gutenberg editor.
Interfacet kan være forskelligt på hver editor, men funktionerne er de samme.

Håber dette hjælper!
Skål,
S
Hej,
og tak for det hurtige svar.
Perfekt, det var det, jeg håbede på!