Mandag 03 maj 2021
  1 Svar
  525 besøg
  Tilmeld
Jeg ønsker at købe dine produkter og alt, hvad du anbefaler, indtil videre vil det levere de resultater, jeg ønsker.

1. Kan dette plugin indlæse HVER SORT EXCEL-DATA?

Her er hvad jeg mener: Hvis desktopversionen har flere kolonner, flere rækker, drejetabeller, VBA-koder, grafer, formler og data oprettet af tredjeparts excel-tilføjelser, vil den vises korrekt? 2. Hvordan fungerer din excel-konverter på mobile enheder?

3. Hvis jeg konverterer mit WordPress-websted til en Progressiv Web-app (PWA), beholder excel-arket sine data og værdier?

4. Hvis dit plugin eller din gruppe af plugins kan løse alle disse, bedes du anbefale dem at købe.

5. Hilsen.
EN
mere end en måned siden
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

1. Kan dette plugin indlæse HVER SORT EXCEL-DATA? Her er hvad jeg mener: Hvis desktopversionen har flere kolonner, flere rækker, drejetabeller, VBA-koder, grafer, formler og data oprettet af tredjeparts excel-tilføjelser, vil den vises korrekt?

Vores plugin understøtter import af data og stil i det første ark i en Excel-fil eller et Google-ark, der indeholder grundlæggende funktioner.
Graf, komplicerede formler eller tilføjelser til 3 parter understøttes ikke i øjeblikket.

2. Hvordan fungerer din excel-konverter på mobile enheder?

Når excel-filen er importeret til vores plugin, vises den responsivt på frontend.
Du kan se på den responsive tabel på vores demo-side her:

https://www.joomunited.com/wordpress-demo/wp-table-manager-presentation/wp-table-manager-themes/

3. Hvis jeg konverterer mit WordPress-websted til en Progressiv Web-app (PWA), beholder excel-arket sine data og værdier?

Faktisk har vi ikke testet med PWA. Jeg tror dog, det ville fungere som normalt.

Håber dette hjælper!
Skål.