Tirsdag den 18. maj 2021
  1 Svar
  505 besøg
  Tilmeld
Bonjour
je n'utilise pas Wordpress er vi viens de télécharger le plugin kommentar faire pour l'installer faut-il un autre abonnement payant de wordpress si oui lequel?
EN
mere end en måned siden
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

je n'utilise pas Wordpress er vi viens de télécharger le plugin kommentar faire pour l'installer faut-il un autre abonnement payant de wordpress si oui lequel?

Efter download af installationsfilen kan du installere normalt på dit websted. Gå her for flere detaljer:

https://www.joomunited.com/wordpress-documentation/wp-table-manager/259-wp-table-manager-installation

PS: Skriv venligst på engelsk i de næste svar.

Håber dette hjælper!