Lørdag 26. juni 2021
  1 Svar
  247 besøg
Hej,

1. hvad sker der, når to personer vil redigere den samme tabel samtidigt?

får du en besked om, at nogen allerede arbejder på dokumentet? spørgsmålet er for alle formater, MS, Google og native. 2. kan brugere redigere tabeller i frontend?

hvis ja, kan der indstilles tilladelser til at de kan gøre det uden redigering af sider/indlæg? tak
EN
2 måneder siden
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

1. hvad sker der, når to personer vil redigere den samme tabel på samme tid? får du en besked, der siger, at nogen allerede arbejder på dokumentet? spørgsmålet er for alle formater, MS, Google og native.

For at undgå fejlen kan en bruger manipulere pluginet ad gangen. Og advarselsmeddelelsen vises ikke.

2. kan brugere redigere tabeller i frontend? i bekræftende fald kan der indstilles tilladelser for dem til at gøre det uden side- / postredigeringsrettigheder?

Denne funktion er ikke mulig i WP Table Manager øjeblikket. Vi vil se på det i den fremtidige version.

Håber dette hjælper!