1. librewolf
  2. Spørgsmål til salg før WP Speed of Light
  3. Lørdag 03 2018. marts
  4.  Tilmeld dig via e-mail
I øjeblikket bruger WP Rocket og meget utilfreds. Jeg vil skifte til lysets hastighed, men er ikke sikker på, hvordan jeg skal gå videre.

Tak for info.
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Vi ville være glade for at have dig. Har du en bestemt konfiguration på WP Rocket?
(bemærk at der vil være en særlig rabat fra i morgen på plugin, du modtager et nyhedsbrev).

Skål,
Accepteret svarVenter på moderering
Jeg vil også prøve Pro Vesrion, for du har en GRATIS prøveversion og hjælper med at konfigurere plugin?
Accepteret svarVenter på moderering
Hej abedumlao,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.
Har du en GRATIS prøveversion og hjælper med at konfigurere plugin?

Ja, du kan downloade WP Speed of Light fra menuen "Min konto": https://www.joomunited.com/my-account
Rul ned fra denne side, så får du adgang til de filer, der kan downloades.

Skål,
Accepteret svarVenter på moderering
Hej @ Hjælp,
Jeg er også interessant denne.
Jeg vil også prøve Pro Vesrion. Har du en GRATIS prøveversion og hjælper med at konfigurere plugin?

Jeg bruger gratis version, og jeg vil opgradere den til PRO-version. Men jeg bekymrer mig stadig om jeg køber den.
Det vil have nogen bedre gratis version eller ej.
Har vi nogen prøveversion, der ligner prøve PRO-version om 7 dage?
Accepteret svarVenter på moderering
Hej khiemnm,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.
Jeg bruger gratis version, og jeg vil opgradere den til PRO-version. Men jeg bekymrer mig stadig om jeg køber den.
Det vil have nogen bedre gratis version eller ej.

Ja, du har flere funktioner i vores PRO-version. Se venligst vores dokumentation og demo online.
Har vi nogen prøveversion, der ligner prøve PRO-version om 7 dage?

Vi beklager, at vi ikke har nogen prøve / begrænset til PRO-version.