1. FrScoob
  2. Spørgsmål til salg før WP Speed of Light
  3. Torsdag 18 2020. juni
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej Jeg leder bare efter nogle hurtige råd om hastighed. Jeg er ved at opbygge et websted på et eller to domæner.
Hvis jeg bygger på to domæner, vil et websted være et simpelt sted med blogsider. Det andet domæne er et websted for medlemskab af lokalsamfundet.
Jeg foretrækker at have begge sider inden for et domænenavn med alle blogsider åbne for offentligheden, mens indloggede brugere har andet indhold og fællesskabsfunktioner.
Jeg vil have, at blogsiderne skal indlæses så hurtigt som muligt. Vil jeg være i stand til at opnå den samme belastningshastighed på blogsiderne, hvis jeg har alt under ét domænenavn? Eller skal jeg beholde bloggen på sit eget domæne og beholde community-webstedet på et andet separat domæne?
Tak!
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Jeg leder bare efter nogle hurtige råd om hastighed. Jeg er ved at opbygge et websted på et eller to domæner.
Hvis jeg bygger på to domæner, vil et websted være et simpelt sted med blogsider. Det andet domæne er et websted for medlemskab af lokalsamfundet.
Jeg foretrækker at have begge sider inden for et domænenavn med alle blogsider åbne for offentligheden, mens indloggede brugere har andet indhold og fællesskabsfunktioner.
Jeg vil have, at blogsiderne skal indlæses så hurtigt som muligt. Vil jeg være i stand til at opnå den samme belastningshastighed på blogsiderne, hvis jeg har alt under ét domænenavn? Eller skal jeg beholde bloggen på sit eget domæne og beholde community-webstedet på et andet separat domæne?

Hastigheden af ​​indlæsning vedrører ikke, om du bruger et eller to domæner. Det afhænger af din domænekonfiguration.
Vores plugin understøtter kun dit websteds-speedup.

Håber det hjælper!
Med venlig hilsen,
Accepteret svarVenter på moderering
Hej tak for svaret. Jeg var ikke rigtig klar over mine tanker bag spørgsmålene.
Jeg tænkte på at oprette et blogwebsted, og i sig selv skulle det være meget hurtigt, fordi det ikke behøver nogen særlig software og meget få plugins.
Jeg tænkte på at oprette fællesskabswebstedet på et separat domæne, fordi jeg vil beholde blogsiderne så hurtigt som muligt. Community-plugin vil have mange flere plugins og en masse aktivitet fra medlemmer af samfundet, så jeg tænker, at det ville være temmelig langsomt.
Hvis jeg tilføjer community til blogwebstedet, tror jeg, at blogsiderne vil indlæses meget langsommere. Jeg foretrækker at have bloggen og samfundet på det samme domæne, men jeg vil ikke ofre hastighed på bloggen.
Jeg har hørt om et plugin kaldet "Plugin Organizer", som jeg kunne bruge til at stoppe indlæsningen af ​​plugins på bestemte sider. Jeg har aldrig brugt dette, så jeg ved ikke nøjagtigt, hvor godt det fungerer, men tilsyneladende, hvis jeg holder bloggen og community på det ene domæne, kunne det reducere belastningen på blogsiderne ved at stoppe indlæsningen af ​​community plugins, så at siderne forbliver hurtig-indlæst.
Jeg tror, ​​jeg kan huske at have læst, at et af JoomUnited-produkterne også gør dette (stoppe en side i at indlæse plugins, som den ikke bruger). Er det rigtigt? Hvis det gør det, kunne jeg holde blogsiderne hurtigere med lynet, mens jeg har det langsommere community-sted i det samme domæne (i den samme Wordpress installation).
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for at komme tilbage til mig med mere information.

Jeg tror, ​​jeg kan huske at have læst, at et af JoomUnited-produkterne også gør dette (stoppe en side i at indlæse plugins, som den ikke bruger). Er det rigtigt? Hvis det gør det, kunne jeg holde blogsiderne hurtigere med lynet, mens jeg har det langsommere community-sted i det samme domæne (i den samme Wordpress installation).

Det kan være noget, der misforstås her, vores plugin hjælper dig med at ekskludere filer og URL'er.

Accepteret svarVenter på moderering
Åh, ok. Tak for afklaringen!