1. FrogDesk
  2. Spørgsmål til salg før WP Speed of Light
  3. Lørdag 08 2019. juni
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Dette er ikke nøjagtigt et spørgsmål før præ-salg, da jeg allerede fik Speed ​​of Light, men jeg ville ikke åbne en anden billet, da dette ikke er så presserende.

Jeg har nogle super klistrede cache-problemer, der gør det lidt svært at udvikle. I det mindste holder nogle af cachen fast, selv efter at jeg har ryddet cachen, og mere end det, selv efter at plugin er deaktiveret.

Jeg havde nogle billeder i mit tema, som jeg opdaterede og ændrede liveversionen til en ny version. Men den nye version vil ikke indlæses, selv når jeg ryddet browsercache fuldstændigt (endda set på forskellige enheder) og klikk på ryd cache på WP-værktøjslinjen, og derefter deaktiverede jeg plugin og stadig blev billederne cache.

På det tidspunkt troede jeg faktisk, at det var min vært, fordi hvis et plugin er deaktiveret, hvordan kan det stadig gøre noget? Men min vært sagde intet som det er muligt, så jeg kiggede igen. Sikker nok, så snart jeg slettede WP Speed of light lysplugin, blev billedet øjeblikkeligt opdateret ved den næste hårde opdatering.

Kun ved at slette plugin helt kunne jeg få mit temas billeder til at opdateres.

Jeg kan altid bare slette plugin og geninstallere det, men jeg vil meget gerne løse det på et tidspunkt, hvor jeg kan stole på plugins "rydde cache" -knap. Ved nogen, hvad der sker med denne opførsel? Har jeg oprettet noget forkert?

Tak på forhånd
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.
Vi er nødt til at kontrollere dit problem med superadministratoren og få adgang til dit backend-websted. Her er forum for salg og det offentlige område.
Drop os en billet (menu Support> Ticket support). Vores ansvarlige udvikler vil se på det.