Tirsdag 1. maj 2018
  1 Svar
  1,1 tusind besøg
  Tilmeld
Hej, med dit wp-tabeller-plugin 1) Hvis datakilden er knyttet til en tabel i wp, opdateres dataene, der vises i wp-tabeller automatisk, når wordpress-tabellen opdateres? 2) kan wp-tabeller vise brugerspecifikke data. Jeg så, at du kan indstille displayet til grupper, men jeg skal vise t til det indlognede brugerniveau. 3) kan jeg bruge et dynamisk filter til forbindelsen til en tabel. vil f.eks. filtrere de data, der vises i wp-tabellen, for kun at vise data med den aktuelle måned. Tak Håber virkelig, du kan gøre dette. Ingen andre kan ..... thnx !!!!
EN
3 år siden
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.
1) hvis datakilden er knyttet til en tabel i wp, opdateres dataene, der vises i wp-tabeller automatisk, når wordpress-tabellen opdateres?

Ja, det opdateres, hvis dataene ændres.
2) kan wp-tabeller vise brugerspecifikke data. Jeg så, at du kan indstille displayet til grupper, men jeg skal vise det indlognede brugerniveau.

Vi har ikke funktionen til at indstille en enkelt bruger til at få adgang til en tabel, men du kan kun bruge gruppen med den bruger til din omstændighed.
3) kan jeg bruge et dynamisk filter til forbindelsen til en tabel. vil f.eks. filtrere de data, der vises i wp-tabellen, for kun at vise data med den aktuelle måned.

Ja, du kan filtrere kolonnedata. For mere information: https://www.joomunited.com/documentation/wp-table-manager-documentation#toc-3-5-filtering-column-data