Mandag 19. marts 2018
  1 Svar
  4,3 tusind besøg
Hej

jeg har været igennem en masse bordplugins, men de har alle nogle funktioner, jeg vil have, men ikke alt i et plugin, forhåbentlig er jeg på det rigtige sted,:)

jeg ville vide, om dit plugin kan gøre følgende

• Har et række uden overskrift
• Har flere tekstlinjer i en celle
• Har en enkelt kant rundt om hele tabellen
• Rediger et vilkårligt antal celler i bulk (ikke hele tabellen på én gang)
• Juster
cellens indhold lodret • Er lydhør.
• Flette celler (eller ændre størrelsen på celler)

De vedhæftede er tabeller, hvor funktionalitet og design håber at replikere.

Jeg tror, ​​det dækker alt, sjovt nok er det meget svært at finde.
Ser frem til dit svar.
Mange tak.
EN
3 år siden
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.
Vores plugin kan passe helt til dit krav.
• Har en række uden overskrift
• Har flere tekstlinjer i en celle
• Lodret indholdet af cellerne lodret
• Er lydhør.
• Flet celler (eller ændre størrelse på celler)

Ja, du kan redigere celle med HTML-celletype.
• Har en enkelt kant rundt om hele bordet

På højre panel har vi nogle muligheder for at tilpasse din tabel (kant, skrifttype, størrelse, ...).
• Rediger et vilkårligt antal celler i bulk (ikke hele tabellen på én gang)

Du kan vælge nogle celler for at redigere dens css.
For mere information: https://www.joomunited.com/documentation/wp-table-manager-documentation#toc-iii-styling-tables