1. viamarket
  2. Forhåndsspørgsmål om WP Table Manager
  3. Søndag 14 2018. oktober
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej M

Er det muligt at oprette forbindelse til en ekstern database i PostgreSQL?
Er det muligt at oprette forbindelse til en ekstern database i MySQL?
Er det muligt at oprette forbindelse til en ekstern .CSV-fil? (ikke import, men bare læs filen hver gang siden indlæses)

Jeg prøver at forlade WpDataTables og leder efter et nyt plugin.
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.
Er det muligt at oprette forbindelse til en ekstern database i PostgreSQL?
Er det muligt at oprette forbindelse til en ekstern database i MySQL?

Disse funktioner er ikke implementeret endnu; de kunne dog frigives i den nærmeste fremtid.
Er det muligt at oprette forbindelse til en ekstern .CSV-fil? (ikke import, men bare læs filen hver gang siden indlæses)

Det er umuligt med vores plugin, men du kan oprette forbindelse til Google-ark i øjeblikket.
For mere information: https://www.joomunited.com/documentation/wp-table-manager-documentation#toc-v-excel-and-google-sheets-sync