Onsdag den 20. juni 2018
  1 Svar
  783 besøg
Hej,
jeg vil gerne bruge en tabel som en datakilde til en side med visuelle elementer, så jeg har ikke behov for at integrere dataene som en tabel- eller diagramvisning, som det er normalt.
De fleste af dataene i tabellen er html-kode. Jeg vil gerne have muligheden for at bruge en kortkode til at henvise til et bestemt felt i tabellen, der vil blive erstattet med indholdet i feltet (dvs. dataene i cellen).
Jeg vil derefter bruge feltkortkoden som datakilde for hvert af mine visuelle elementer på min side.
Hvert visuelt element vil blive linket til en feltkortkode. Ideelt set kan feltkortkoden se ud som følgende:
[myTable tableID = 1 række = 1 kolonne = 1]
Jeg vil også gerne have muligheden for at indirekte henvise til tableID.
Så jeg kunne have et inputfelt på min html-side sådan: <input id = "table1" type = "text" value = '1' />
og så kan feltets shortcode også defineres således:
[myTable tableID = # table1 række = 1 kolonne = 1]
Giv mig besked, hvis dit plugin har denne mulighed?
Tak,
Brett
EN
3 år siden
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.
De fleste af dataene i tabellen er html-kode.
Jeg vil gerne have muligheden for at bruge en kortkode til at henvise til et bestemt felt i tabellen, der vil blive erstattet med indholdet i feltet (dvs. dataene i cellen).
Jeg vil derefter bruge feltkortkoden som datakilde for hvert af mine visuelle elementer på min side.
Hvert visuelt element vil blive linket til en feltkortkode. Ideelt set kan feltkortkoden se ud som følgende:
[myTable tableID = 1 række = 1 kolonne = 1]
Jeg vil også gerne have muligheden for at indirekte henvise til tableID.
Så jeg kunne have et inputfelt på min html-side sådan: <input id = "table1" type = "text" value = '1' />
og så kan feltets shortcode også defineres således:
[myTable tableID = # table1 række = 1 kolonne = 1]
Giv mig besked, hvis dit plugin har denne mulighed?

Du kan indsætte HTML-kode, men det er muligt med shortcode i øjeblikket.