1. willvv
  2. Forhåndsspørgsmål om WP Table Manager
  3. Mandag 07 2016. november
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej, kan vi oprette tabeller med flere faner, samme som i Excel, med dette plugin? Hvis ikke, hvad ville det være en løsning på at oprette mange tabeller på en WP-side / -indlæg?

Er der også en måde at oprette en tabel og et diagram på den samme WP-side, MEN på frontend (synlig for offentligheden) for kun at vise diagrammer uden tabeller? Grundlæggende skulle tabeller være skjult for en side, og kun et diagram ville være der på en skærm. Hvis dette ikke i øjeblikket er tilgængeligt, ville det være muligt at opnå det med andre plugins, f.eks https: // wordpress .org / plugins / hide-this / ?.

Endelig har data i tabellen funktionsfunktioner til at indtaste = formler? I bekræftende fald, kan vi forbinde data mellem to forskellige tabeller, der oprettes på to forskellige WP-sider?

Tak
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Hej, kan vi oprette tabeller med flere faner, samme som i Excel, med dette plugin?

Der er ingen fanefunktion som i Excel, men du kan selvfølgelig indsætte flere tabeller på en enkelt side. Du kan endda bruge en fane-plugin til at indsætte flere tabeller.

Er der også en måde at oprette en tabel og et diagram på den samme WP-side, MEN på frontend (synlig for offentligheden) for kun at vise diagrammer

Sikker på, at diagrammer tager data fra tabeller, men du kan kun indsætte chats på frontend. Når du opdaterer dine tabeldata, opdateres diagrammet automatisk.

Endelig har data i tabellen funktionsfunktioner

Der er kun få beregninger inkluderet: SUM COUNT CONCAT MIN MAX AVG-funktioner

Skål,
Accepteret svarVenter på moderering
Tak.

Du har en kort beskrivelse af "Avanceret til mobil - Responsivitet er altid kompleks for tabeller, men vi har inkluderet 2 mobiltilstande med kolonneprioritetsprioriteter" Er der mere information tilgængelig om dette? Hvordan virker det? Er der nogle eksempler, vi kan gennemgå på vores mobiler nu?
Accepteret svarVenter på moderering
Også, farver og styling af 6 tilgængelige diagrammer, kan vi ændre dem? Eller kommer de ligesom de i øjeblikket viser i eksempler?
Accepteret svarVenter på moderering
Og endnu en: kan vi ændre farve til tekster (ikke celler) i tabeller? For eksempel at markere tekst i en række i anden farve for visuelt hurtigt at se afsluttede opgaver.
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Med hensyn til farve kan du definere en hovedfarve i kortet, så er alle deklarationsfarver automatisk (hvis du har flere datasæt).

Med hensyn til lydhør, har du 2 valg. En tilstand, der ikke rigtig reagerer, men viser et overløb, dette er ganske praktisk, når du altid skal vise alle data, selv på små skærme). Du kan stadig navigere på mobil, vi bruger f.eks. Dette valg til vores prisnet.
Derefter en tilstand, hvor du giver hver kolonne en prioritet, der skal vises / skjules først, når skærmen bliver mindre .ie kolonne 1 = prioritet 1 vises på mindre skærm end kolonne 2 = prioritet 2 .

Skål,
Vedhæftede filer ( 3 )
Accepteret svarVenter på moderering
Tak. Hvad med: kan vi ændre farve til tekster (ikke celler) i tabeller? For eksempel at markere tekst i en række i anden farve for visuelt hurtigt at se afsluttede opgaver.

Ville dette plugin være med til at gøre tabeller mere lydhøre?

https: // wordpress .org / plugins / automatisk-responsive-tabeller /