speedcache /cache/css/sc_f72955bf455ec4ff575f821466daaa7b.css "rel =" stylesheet "/>Udgivelse af kategorier fra hikashop
  1. smedjer
  2. Forhåndsspørgsmål om Social Backlinks
  3. Onsdag den 14 2020. oktober
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej,
kan jeg vælge en komplet kategori i hikashop som post (f.eks. nedsatte varer)?
hvordan ville dette blive vist (f.eks. som et indlæg eller alle produkterne)?
kan jeg planlægge indlæg?

Tak,
Ian
Accepteret svar Venter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

kan jeg vælge en komplet kategori i hikashop som post (f.eks. nedsatte varer)?
hvordan ville dette blive vist (f.eks. som et indlæg eller alle produkterne)?
kan jeg planlægge indlæg?

Et produkt vil blive sendt på Facebook, når et produkt er offentliggjort / redigeret på dit websted.
Du kan vælge en bestemt kategori, der skal synkroniseres, men det er ikke muligt at indstille et tidspunkt for udstationering.