speedcache /cache/css/sc_f72955bf455ec4ff575f821466daaa7b.css "rel =" stylesheet "/>Sikker webside - kompatibilitet med appen
  1. Philco
  2. Forhåndsspørgsmål om Social Backlinks
  3. Mandag 19 2020. oktober
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej,

Når jeg prøver at forbinde din applikation, får jeg følgende fejlmeddelelse (du kan placere den i Google translate, hvis du ikke forstår):
"Ce site ne peut pas fournir de connexion sécuriséeprod.dev.joomunited.com bruger en uforenelig protocole.
ERR_SSL_VERSION_OR_CIPHER_MISMATCH
Protocole uforenelig
Le client and le serveur ne sont pas compatibles avec une version de protocole ou une méthode de chiffrement SSL commune. "

Betyder det, at din ansøgning ikke fungerer sammen med min hjemmeside?

Tak,
Accepteret svar Venter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Betyder det, at din ansøgning ikke fungerer sammen med min hjemmeside?

Undskyld, hvilken version bruger du? Som jeg ved, blev denne fejl rettet på version 2.2 . 19 .

Gå her for flere detaljer: https://www.joomunited.com/ changelog / social-backlinks- changelog