Torsdag 9. juli 2020
  2 Svar
  2.8K besøg
  Tilmeld
Bonjour,

Cette-udvidelse permet-elle de sélectionner automatiquement les meddelelser issus d'un forum kunena qui devront être postés sur twitter / FB en fonction de certains utilisateurs / groupes utilisateurs (modérateurs, administrateur)?

Et uniquement le premier meddelelse de la diskussion par eksempler. Merci
EN
mere end en måned siden
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Cette-udvidelse permet-elle de sélectionner automatisering af meddelelser udgivelser af forummet kunena qui devront être postés sur twitter / FB en fonction de certain utilisateurs / groupes utilisateurs (modérateurs, administrator)? Et unikt emne er den første meddelelse om de diskussion i eksemplet.

Kunena understøttes ikke i vores udvidelse i øjeblikket, du kan bruge K2, Zoo, ...

Gå til vores produktside for anden tredjepartsintegration:
https://www.joomunited.com/products/social-backlinks

Med venlig hilsen,
C
mere end en måned siden
Tak for dit svar. Synd, det er ikke for mig.