1. HDcms
  2. Forhåndsspørgsmål om Social Backlinks
  3. Torsdag 09 2020. april
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej,
1 / Jeg vil have mange artikler, men ikke alle af dem vil være nyttige at udgive
kunne vi godkende automatisk offentliggørelse, hvis en betingelse er sand (f.eks. et brugerdefineret felt? eller andet?)
2 / integrerer du en kode, der gør det muligt at undlade at købe en anden social delingsudvidelse. (eks .: https://onlinecommunityhub.nl/ joomla -extensions / ochopengraph # faq-tt - https://www.roosterz.nl/ joomla -extensions / tagz)
En supporter klikker på facebook- eller twitter-knappen og kan drage fordel af dit program med forbedringen af ​​billedet ...
Hilsen
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

1 / Jeg vil have mange artikler, men ikke alle af dem vil være nyttige at udgive
kunne vi godkende automatisk offentliggørelse, hvis en betingelse er sand (f.eks. et brugerdefineret felt? eller andet?)

Ja, du kan placere disse artikler i en kategori og derefter begrænse sig til den kategori, der skal offentliggøres på det sociale netværk.
For mere information:
https://www.joomunited.com/ joomla -dokumentation / social-backlinks / 388-social-backlinks- joomla -content-choice

2 / integrerer du en kode, der gør det muligt at undlade at købe en anden social delingsudvidelse. (eks .: https://onlinecommunityhub.nl/ joomla -extensions / ochopengraph # faq-tt - https://www.roosterz.nl/ joomla -extensions / tagz)

Som jeg ser, er dette noget, der ikke er muligt i vores udvidelse. Det første billede i artiklen tages automatisk for at repræsentere på sociale netværk.

Håber det hjælper!
Skål,
Accepteret svarVenter på moderering
HEJ,
Tak for dit svar.
1 / Jeg skulle ikke have sagt "andet", fordi du svarede "kategori".
Jeg vidste det. Jeg vil gerne "yderligere" udgive automatisk, hvis et brugerdefineret felt eller et tag har en værdi. Dette vil give os mulighed for at være mere selektive ;)

2 / Mit billede er i et brugerdefineret felt 100% joomla
Econa https: // extensions. joomla .org / udvidelse / fotos-a-billeder / billeder / econa-for- joomla -artikler-og-k2-elementer /
Er det også godt, fordi jeg med dette andet plugin administrerer det manuelt.
Hilsen
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for at komme tilbage til mig med mere information.

1 / Jeg skulle ikke have sagt "andet", fordi du svarede "kategori".
Jeg vidste det. Jeg vil gerne "yderligere" udgive automatisk, hvis et brugerdefineret felt eller et tag har en værdi. Dette vil give os mulighed for at være mere selektive ;)

Dette er noget, der ikke understøttes i vores udvidelse i øjeblikket, vi vil overveje det i den fremtidige version.

2 / Mit billede er i et brugerdefineret felt 100% joomla
Econa https: // extensions. joomla .org / udvidelse / fotos-a-billeder / billeder / econa-for- joomla -artikler-og-k2-elementer /
Er det også godt, fordi jeg med dette andet plugin administrerer det manuelt.

Jeg er ikke sikker på, hvordan du konfigurerer det brugerdefinerede felt i Econa-udvidelsen.
Men hvis det understøtter og: billedtag, vises det repræsenterede billede på sociale netværk.

Håber det hjælper!
Skål,
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,
OK, jeg venter lidt længere, fordi jeg ikke kan offentliggøre alle artikler i samme kategori :(
Hilsen
Accepteret svarVenter på moderering
HEJ,

1 / Jeg skulle ikke have sagt "andet", fordi du svarede "kategori".
Jeg vidste det. Jeg vil gerne "yderligere" udgive automatisk, hvis et brugerdefineret felt eller et tag har en værdi. Dette vil give os mulighed for at være mere selektive ;)

Dette er noget, der ikke understøttes i vores udvidelse i øjeblikket, vi vil overveje det i den fremtidige version.

---
Det ville være rart at have en vejledende køreplan
Kommer (næste uger / måneder)
Senere (mere end et år)
at foretage vores køb, selvom jeg synes, at mit forslag er vigtigt: -
Hilsen
Accepteret svarVenter på moderering
HEJ,
Der er en promoveringskode, der slutter i dag. Jeg vil gerne vide, om nogle af mine forslag er planlagt inden for 3 måneder?
Hilsen