speedcache /cache/css/sc_f72955bf455ec4ff575f821466daaa7b.css "rel =" stylesheet "/>Anden Linkedin PLG
  1. deneut
  2. Forhåndsspørgsmål om Social Backlinks
  3. Mandag 15 2020. juni
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Jeg kan godt lide at have et andet linkin PLG.
Jeg har haft travlt nogen tid, men jeg kan ikke få det til at fungere
Vær venlig at hjælpe mig?
Vedhæftede filer (1)
Accepteret svar Venter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Jeg kan godt lide at have et andet linkin PLG.
Jeg har haft travlt nogen tid, men jeg kan ikke få det til at fungere
Vær venlig at hjælpe mig?

Ja, vi understøtter i øjeblikket kun en Linkedin-konto. Det er nyttigt i nogle tilfælde, men det ser ud så specifikt.
I hvert fald bemærkede vi denne funktion i vores planlægningsliste.