1. mikikrsko
  2. Forhåndsspørgsmål om Social Backlinks
  3. Fredag 24 2020. april
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Jeg kan ikke bruge nu Twitter eller LinkedIn på Social ... når jeg sætter en knap på det siger jeg "Ikke-understøttet protokol
Klient og server understøtter ikke delt SSL eller kryptering "Jeg kan ikke bruge ... Jeg køber, men nu kan jeg ikke bruge min vare. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre ... tusind tak for hjælp
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Jeg kan ikke bruge nu Twitter eller LinkedIn på Social ... når jeg sætter en knap på det siger jeg "Ikke-understøttet protokol
Klient og server understøtter ikke delt SSL eller kryptering "

Det kan være, at du bruger en gammel version af Social Backlinks , vi har opdateret koden for nylig.
Hvis dit abonnement er gyldigt, så send os en billet (menu Support> Billettsupport).
Vores ansvarlige udvikler hjælper dig.