1. Toots
  2. Forhåndsspørgsmål om Social Backlinks
  3. Fredag 03 2020. april
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej,
Jeg har lige prøvet et produkt, der ligner Social Backlink, men i gratis version. Jeg gav op, da jeg så kompleksiteten ved at have rettighederne til din egen facebook-side. Hvad tilbyder du som hjælp til konfigurationen af ​​din ansøgning, og hvordan du får rettighederne på sin egen facebook-side, fordi de beder om detaljer og en video, som det er svært for mig at give dem, især videoen.
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Jeg har lige prøvet et produkt, der ligner Social Backlink, men i gratis version. Jeg gav op, da jeg så kompleksiteten ved at have rettighederne til din egen facebook-side. Hvad tilbyder du som hjælp til konfigurationen af ​​din ansøgning, og hvordan du får rettighederne på sin egen facebook-side, fordi de beder om detaljer og en video, som det er svært for mig at give dem, især videoen.

Vores udvidelse har automatisk tilstand, så du behøver ikke bekymre dig om det komplekse i disse registrin.
For mere information:
https://www.joomunited.com/ joomla -dokumentation / social-backlinks / 387-social-backlinks-netværk-forbindelse # toc-1-facebook-automatisk-login