Tirsdag 11. maj 2021
  7 Svar
  514 besøg
  Tilmeld
Jeg har et spørgsmål angående WP-File-Download-plugin til Wordpress (version 5).

Vi har to brugerniveauer, hvor nogle downloads kræver, at brugeren skal være logget ind. Er det dog muligt at vise de begrænsede downloads til brugere, der ikke er logget ind, men nedtonede eller viser dem som låste.

Med venlig hilsen,
H
EN
mere end en måned siden
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Jeg har et spørgsmål angående WP-File-Download-plugin til Wordpress (version 5).

Vi har to brugerniveauer, hvor nogle downloads kræver, at brugeren skal være logget ind. Er det dog muligt at vise de begrænsede downloads til brugere, der ikke er logget ind, men nedtonede eller viser dem som låste.

I dit tilfælde kan du deaktivere Download eller eksempelvisning knap i kategorivisning for hver brugerrolle.
Gå her for mere information:
https://www.joomunited.com/wordpress-documentation/wp-file-download/225-wp-file-download-files-and-categories#toc-file-access-visibility

Håber dette hjælper!
Skål,
H
mere end en måned siden
Tak, men jeg er ikke sikker på, at vi taler om det samme.

Hvis du ikke er logget ind, er jeg glad for, at du kan se alle filerne, men de er låst til både download og preview.

Hvis de klikker på filen, står der noget i retning af 'du skal være logget ind for at se eller downloade denne fil'. Det er et meget almindeligt træk.

Jeg håber, du støtter dette.

Med venlig hilsen,
H
EN
mere end en måned siden
Hej,

Tak for at komme tilbage til mig med mere information.

Hvis du ikke er logget ind, er jeg glad for, at du kan se alle filerne, men de er låst til både download og preview.

Hvis de klikker på filen, står der noget i retning af 'du skal være logget ind for at se eller downloade denne fil'. Det er et meget almindeligt træk.

Jeg håber, du støtter dette.

Ja, jeg fik det, men hvis du vil vises loginformularen, skal du tilpasse det, eller du kan bruge skjul indholds-plugin.
Desuden kunne vi implementere denne funktion efter at have undersøgt dens tekniske og nødvendige.

Håber dette hjælper!
Skål,
H
mere end en måned siden
Hej team,

undskyld, men det er stadig ikke klart for mig.

Dette er et simpelt eksempel: [*] I alt 5 filer.
3 filer skal være logget ind for at se eller downloade, og 2 er tilgængelige for alle. [*] Når du ikke er logget ind, ser du alle de 5 filer, men filer, der kræver login, vises som låste, og hvis du klikker på dem, står der 'For at se eller downloade denne fil skal du være logget ind'

Eller som et miniumum, hvis søgningen ikke viser nogen resultater, skal den generiske tekst 'Beklager, vi har ikke fundet noget, der matcher denne søgeforespørgsel' ændres til Beklager, vi har ikke fundet noget, der matcher denne søgeforespørgsel, log ind for at få adgang filerne. '

Dette er et meget almindeligt træk, og jeg håber, det giver mening.

Med venlig hilsen

Henry
H
3 uger siden
Hej alle,

dette er en meget nyttig og almindelig funktion.
Har du planer om at tilføje det? Med venlig hilsen
J
2 uger siden
Jeg har også brug for den slags funktion til mit websted

Hvis du ikke er logget ind, er jeg glad for, at du kan se alle filerne, men de er låst til både download og preview.
Hvis de klikker på filen, står der noget som 'du skal være logget ind for at se eller downloade denne fil'. Det er et meget almindeligt træk. Jeg håber, du støtter dette. Med venlig hilsen, H
H
2 uger siden
·
  Sendt via e-mail
Jeg er nu ude af kontoret på ferie, og jeg er tilbage den 19. juli 2021. For alle presserende problemer bedes du kontakte Denne e-mail-adresse er beskyttet mod spambots.

Du skal aktivere JavaScript for at kunne se den. Tak på forhånd