Onsdag 21. juli 2021
  1 Svar
  50 besøg
Hej,

Er der nogen mulighed for gratis downloads, og når brugeren klikker på at downloade en fil, vises en brugerdefineret formular, der beder om nogle data?

Disse data skal gemmes til statistik over den downloadede fil tak
EN
2 måneder siden
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Er der nogen mulighed for at have gratis downloads, og når brugeren klikker for at downloade en fil, vises der en brugerdefineret formular, der beder om nogle data? Disse data skal gemmes til statistik over den downloadede fil

Denne funktion er ikke implementeret endnu, du skal ansætte en freelancer eller kontakte vores dev-partnere, hvis du har brug for det med det samme.

https://www.joomunited.com/web-development