Onsdag 5. maj 2021
  7 Svar
  469 besøg
Hej,

Jeg læste en kupon med artikler på dit websted, og dette produkt kan være lige hvad jeg leder efter. Der er dog nogle ting, jeg ikke forstår.

1. For det første bemærker jeg, at en fil tilføjes ved at uploade den inden i plugin'ets grænseflade til sin egen mappestruktur. Er det ikke muligt blot at henvise til en PDF-fil, der allerede findes i mit WP-medie? På dette tidspunkt vil jeg kun vise individuelle PDF-filer ad gangen på mine sider

2. For det andet: er der en vis kontrol med størrelsen på filikonet, preview- og downloadikonet eller endda en mulighed for at ændre deres design? Jeg er især bekymret for lydhørhed. I din artikel ser tingene godt ud på skrivebordet, men hvis displaystilen / størrelsen ikke kan gøres lydhør, vil den se enorm ud på mobilen, både for filikonet men også for filnavnet typografi.

For det tredje kan layoutet ændre sig med forskellige skærmstørrelser, ligesom andre elementorkomponenter, efter reaktionerne. Kan jeg f.eks. Have en stationær skærm, hvor alt er vandret, og en mobilskærm helt lodret?

Tak for dine svar.

Med venlig hilsen

Chris
EN
mere end en måned siden
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

For det første bemærker jeg, at en fil tilføjes ved at uploade den inden i plugin'ets grænseflade til sin egen mappestruktur. Er det ikke muligt blot at henvise til en PDF-fil, der allerede findes i mit WP-medie? På dette tidspunkt vil jeg kun vise individuelle PDF-filer ad gangen på mine sider

I dette tilfælde kan du importere filer fra dit mediebibliotek til WP File download plugin.

For det andet: er der en vis kontrol med størrelsen på filikonet, preview- og downloadikonet eller endda en mulighed for at ændre deres design? Jeg er især bekymret for lydhørhed. I din artikel ser tingene godt ud på skrivebordet, men hvis displaystilen / størrelsen ikke kan gøres lydhør, vil den se enorm ud på mobilen, både for filikonet men også for filnavnet typografi.

Hvis du vil tilpasse dit enkelt fildesign, kan du ændre det, så det passer til dit design.
Gå her for mere information:
https://www.joomunited.com/wordpress-documentation/wp-file-download/581-wp-file-download-icons-builder#toc-2-single-file-block-design-2

For det tredje kan layoutet ændre sig med forskellige skærmstørrelser, ligesom andre elementorkomponenter, efter reaktionerne. Kan jeg f.eks. Have en stationær skærm, hvor alt er vandret, og en mobilskærm helt lodret?

Vores plugin er lydhør, men hvis du støder på et problem med det, vil vores dev hjælpe dig med detaljer.

Håber dette hjælper!
Skål,
C
mere end en måned siden
Det er strålende, tak.

Det lyder som om det vil gøre, hvad jeg har brug for. Med venlig hilsen

Chris
C
mere end en måned siden
Så ked af det.

Jeg læste den dokumentation, du pegede på, og jeg er klar over, at jeg stadig har nogle spørgsmål. For det første er det som ovenfor beskrevet muligt at have designet enkeltfil på en enkelt linje, hvis jeg kun har ikonet, filnavnet og knapperne til download og forhåndsvisning (som jeg vil gøre mindre)

For det andet: kan jeg ændre teksten til downloade og forhåndsvise knapper for at rumme andre sprog?

Jeg overvejer at få hele WP-plugin- bundle . De andre plugins ser også godt ud.
C
mere end en måned siden
Beklager, jeg ser ikke ud til at være i stand til at redigere.

Jeg fandt ud af, at det er muligt at ændre sprog i den konfiguration, det ser ud til, men jeg spekulerede på, om jeg kunne beholde standardindstillingerne og bare ændre knappernes tekst til alt, hvad jeg vil have.

Kan jeg gøre det uden Custom CSS? Jeg bemærker også dit tidligere svar, at jeg kan vælge en fil direkte fra mit mediegalleri i stedet for at skulle uploade den, men jeg kan ikke se, hvordan man gør det i dokumentationen.
C
mere end en måned siden
Indeholder hele bundle alle Pro + Add-ons-funktionerne?
EN
mere end en måned siden
Hej,

Tak for at komme tilbage til mig med mere information.

For det første er det ifølge ovenstående muligt at have designet enkeltfil på en enkelt linje, hvis jeg kun har ikonet, filnavnet og knapperne til download og forhåndsvisning (som jeg vil gøre mindre)

Du kan deaktivere andre muligheder i det enkelte fildesign. I dette tilfælde er vi dog nødt til at tilpasse CSS.

For det andet: Kan jeg ændre teksterne til download- og preview-knapperne for at imødekomme andre sprog?

Ja, normalt oversættes disse knapper efter dit sprogwebsted.
Du kan tilsidesætte dit sprog uden at tilpasse CSS.

Gå her for mere information:

https://www.joomunited.com/news/ju-translation-translate-and-get-extension-translation

Indeholder hele bundle alle Pro + Add-ons-funktionerne?

Ja bestemt. Vores WP- bundle indeholder fulde pakker med alle WP-plugins.

Du kan gå her for flere detaljer: https://www.joomunited.com/wordpress-developer- bundle

Håber dette hjælper!
Skål,
C
mere end en måned siden
Tak skal du have. Jeg vil købe hele bundle og bede om hjælp til CC for at gøre det, jeg har brug for.