Jeg har set fra dokumentationen, at det er muligt at vise eller ikke noget indhold baseret på brugerrolle.

Er det også muligt at vise det samme indhold som begrænset til login?

Det ville være genialt at udløse leadgenerering: hvis der tilføjes en formular til det, ved vi af erfaring, at det er en massiv kilde at have i målemner. F.eks.

EN
6 måneder siden
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Jeg har set fra dokumentationen, at det er muligt at vise eller ikke noget indhold baseret på brugerrolle.

Er det også muligt at vise det samme indhold som begrænset til login?
Det ville være genialt at udløse leadgenerering: hvis der tilføjes en formular til det, ved vi af erfaring, at det er en massiv kilde at have i målemner.

Dette er noget, der ikke er muligt i vores plugin i øjeblikket; Vi har dog planlagt at implementere funktionen "Adgangskodebeskyttelse"
for filer og kategorier i version 5.2.

Håber det hjælper!
Med venlig hilsen,
E
6 måneder siden
Hej der,
Thx for svaret: hvornår frigives 5.2-versionen?
Har du nogen køreplan?
EN
6 måneder siden
Hej,

Tak for at komme tilbage til mig med mere information.

hvornår frigives 5.2-versionen?
Har du nogen køreplan?

Vi arbejder i øjeblikket på version 5.0. Selvom det er svært at give en præcis dato på nye funktioner frigivet af forskellige årsager.

Det afhænger hovedsageligt af den køreplan for udvikling, vi har defineret for udvikleren, og de problemer, vi kan støde på i løbet af denne periode :)