Tirsdag 27. juli 2021
  2 Svar
  33 besøg
Hej,

Så vidt jeg har set op gennem dette forum, har jeg ikke fundet nogen kommentarer til det, jeg er interesseret i.
Pointen er, at dit stik ser ud til at opfylde mit formål, men jeg har en sidste bekymring at overveje, før jeg køber det.

Jeg arbejder på et intranet for en stor gruppe lærere på min skole.

Vi bruger Google Workspace for Education, som naturligvis inkluderer Drive. Hver lærer har sin egen konto under skolens domæne, og derfor har de to hovedafsnit på deres personlige drev: 'Min enhed' og 'Delt med mig'. Nu er spørgsmålet: ville det være muligt for hver lærer at administrere deres egne originale tidligere Drev-mapper og -filer inden for intranet-front-end ved hjælp af WP File Download og dens specifikke tilføjelse?
Jeg mener, hvis bare det at få adgang til intranettet med deres Google -konto ville være nok til det, eller hvis jeg skulle konfigurere nogle parametre eller tilladelser.

Tak skal du have.
EN
1 måned siden
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Så vidt jeg har set op gennem dette forum, har jeg ikke fundet nogen kommentarer til det, jeg er interesseret i.
Pointen er, at dit stik ser ud til at opfylde mit formål, men jeg har en sidste bekymring at overveje, før jeg køber det.

Jeg arbejder på et intranet for en stor gruppe lærere på min skole.

Vi bruger Google Workspace for Education, som naturligvis inkluderer Drive. Hver lærer har sin egen konto under skolens domæne, og derfor har de to hovedafsnit på deres personlige drev: 'Min enhed' og 'Delt med mig'. Nu er spørgsmålet: ville det være muligt for hver lærer at administrere deres egne originale tidligere Drev-mapper og -filer inden for intranet-front-end ved hjælp af WP File Download og dens specifikke tilføjelse?
Jeg mener, hvis bare det at få adgang til intranettet med deres Google -konto ville være nok til det, eller hvis jeg skulle konfigurere nogle parametre eller tilladelser.

Vores WP File download understøtter tilslutning af en Google -konto ad gangen.

Håber dette hjælper!
Med venlig hilsen
W
1 måned siden
Ok, så var det ikke det, jeg ledte efter.

Tak, alligevel.