Fredag ​​26. februar 2021
  1 Svar
  855 besøg
  Tilmeld
1. Er front-end adgang begrænset på nogen måde som standard, f.eks. Kan du ikke tilføje kategorier fra frontend?
2. Kan du kontrollere, hvilke brugere/roller der kan gøre ting ved hjælp af frontend -adgang?:) (Betydning kontrollere, hvad brugerne kan gøre - ikke konfigurere kontrollen i frontend. )
3. Hvis en bruger med mere adgang giver et hårdt link til en bruger uden denne adgang, vil linket fungere?

Med andre ord, sikrer den indbyggede sikkerhed, at folk ikke kan dele filer ved at dele linket til filen? Tak!
EN
6 måneder siden
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

1. Er frontend-adgang begrænset på nogen måde som standard, f.eks. Kan du ikke tilføje kategorier fra frontend?
2. Kan du kontrollere, hvilke brugere / roller der kan gøre ting ved hjælp af frontendadgang?:) (Betydning styr, hvad brugerne kan gøre - ikke indstille kontrollen i frontenden. )
3. Hvis en bruger med mere adgang giver et hårdt link til en bruger uden denne adgang, fungerer linket? Med andre ord sørger den indbyggede sikkerhed for, at folk ikke kan dele filer ved at dele linket til filen?

Funktionen "Filhåndtering på frontend" er i øjeblikket ikke mulig i vores plugin. Du placerer uploadformularen på frontend.
Du kan begrænse brugerne til at se eller downloade filer på frontend. Det er synlighedsfunktionen i vores plugin. (tjek dokumentation)
Hvis brugerne ikke har tilladelse, kan de ikke downloade filen, selvom de kender downloadlinket.
I tilfælde af at du vil oprette adgangskoder til kategorier af filer, kan denne funktion frigives i den nærmeste fremtid.