Onsdag 9. juni 2021
  1 Svar
  329 besøg
  Tilmeld
Er det muligt at begrænse back-end-adgang for bestemte brugere til specifikke oprettede mapper. Vi har en masse medarbejdere, og visse medarbejdere skal kun kunne indlæse og redigere filer i bestemte mapper.
EN
mere end en måned siden
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Er det muligt at begrænse back-end-adgang for bestemte brugere til specifikke oprettede mapper. Vi har en masse medarbejdere, og visse medarbejdere skal kun kunne indlæse og redigere filer i bestemte mapper.

I øjeblikket kan du begrænse en enkelt bruger til at få adgang til og oprette deres egne kategorier i vores plugin i backend.
Brugere med samme rolle kan få adgang til en kategori i backend, der kan implementeres i den fremtidige version.
Vi flyttede denne billet til funktionsanmodningskategorien.