Fredag ​​16. juli 2021
  5 Svar
  71 besøg
  Tilmeld
Hvis jeg bruger billedet direkte fra Onedrive.

Hvilket plugin er kompatibelt med WP Media Folder til automatisk konvertering af billede fra Onedrive til WebP -format (såsom Smush, Imagify, EWWW, Wp Hurtigste cache -billedoptimering osv.)?
EN
2 måneder siden
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Hvis jeg bruger billedet direkte fra Onedrive.

Hvilket plugin er kompatibelt med WP Media Folder til automatisk konvertering af billede fra Onedrive til WebP -format (såsom Smush, Imagify, EWWW, Wp Hurtigste cache -billedoptimering osv.)?

WebP-formater understøttes i øjeblikket ikke i WP Media Folder . Vi vil overveje dette i en fremtidig version.

Mange tak!
Med venlig hilsen,
S
2 måneder siden
WebP-formater understøttes i øjeblikket ikke i WP Media Folder .

Hvorfor så jeg WP Media Folder In Smush Compatible Plugin Lists?

https://wordpress.org/plugins/wp-smushit/

Hvilke funktioner i Smush Plugin fungerer for kompatible med WP Media Folder ?
EN
2 måneder siden
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Hvorfor så jeg WP Media Folder i Smush -kompatible pluginlister?

https://wordpress.org/plugins/wp-smushit/

Hvilke funktioner i Smush Plugin fungerer for kompatible med WP Media Folder ?

Ja, vores plugin er kompatibelt med Smush-plugin, og det fungerer kun med lokale medier.
Du vil dog bruge filer direkte i OneDrive, efter dens måde, det er ikke muligt i øjeblikket.

Mange tak!
Med venlig hilsen,
S
2 måneder siden
fungerer kun med lokale medier.

1.Amazon S3-addons er heller ikke kompatible?

Jeg vil bruge filen fra skyen, og jeg vil vide det.
Hvad har forskellen mellem Amazon S3 og Onedrive Addons?

Tak skal du have.
EN
2 måneder siden
Hej,

Tak for at komme tilbage til mig med mere information.

1.Amazon S3 -tilføjelser er heller ikke kompatible?

Jeg vil bruge fil fra skyen, og jeg vil vide det.
Hvilke funktioner er forskelle mellem amazon s3 og Onedrive Addons?

Ja, denne funktion er endnu ikke implementeret i vores plugin til filer i cloud-serverne.

Med Amazon S3 kan du uploade filer direkte til mediebiblioteket, og derefter fjernes de, hvis indstillingen er aktiveret.
Gå her for flere detaljer:

https://www.joomunited.com/wordpress-products/wp-media-folder/amazon-s3-integration-with-wordpress-media-library
https://www.joomunited.com/wordpress-documentation/wp-media-folder/289-wp-media-folder-addon-amazon-s3-integration

Håber dette hjælper!