Onsdag 14. juli 2021
  1 Svar
  67 besøg
Hej,

jeg har prøvet flere gratis medie -plugins, der kun hævder at oprette fysiske mapper for at finde ud af, at det, der virkelig er oprettet, er virtuelle mapper.
Du ser aldrig en fysisk mappe ændre sig under /uploads, når du ser mappen via sftp.

Så jeg har brug for bevis før køb.

- Jeg har brug for bevis på, at dette plugin kan oprette fysiske drev.
- Bevis på, at organisering af medier med dette plugin opdaterer alle medielinks inden for wordpress/woocommerce.
- Bevis for, at billedlinks også opdateres på Web Builder Pages / Elementor / WP Bageri sider.

Tak,

Fuller.
EN
2 måneder siden
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

- Jeg har brug for bevis på, at dette plugin kan skabe fysiske drev.
- Bevis for, at organisering af medier med dette plugin opdaterer alle medielinks inden for wordpress / woocommerce.
- Bevis for, at billedlink også opdateres på siderne Web Builder / Elementor / WP Bakery.

Ja, vores WP Media Folder mediemappe kan migrere dine nuværende medie-URL'er til den fysiske sti på dit websted.
Efter aktivering af denne mulighed gemmes alle mappestrukturer i vores plugin under "wp-content \ uploads \".
Vores plugin, som du kan bruge overalt, hvor du kan få adgang til Media er baseret på WP Media-biblioteksstandard.

Gå her for flere detaljer:

https://www.joomunited.com/wordpress-documentation/wp-media-folder/584-wp-media-folder-physical-folders

Håber dette hjælper!