Tirsdag 27. juli 2021
  1 Svar
  37 besøg
Hej,

Har WP File Download mulighed for automatisk at synkronisere på et skema med filer i FTP, tak?

Hvor kan jeg også se et eksempel på en forhåndsvisning af mp3 -filer i temaet mappetræ?

Tak skal du have!
EN
1 måned siden
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Har WP File Download mulighed for automatisk at synkronisere på et skema med filer i FTP, tak?

Hvor kan jeg også se et eksempel på en forhåndsvisning af mp3 -filer i temaet mappetræ?

Dette er ikke muligt at synkronisere automatisk fra FTP til vores WP File download plugin.
Du kan kun tilføje manuelt valgte kategorier eller inkludere dens under efter indstillingerne.
Gå her for flere detaljer:

https://www.joomunited.com/wordpress-documentation/wp-file-download/227-wp-file-download-configuration#toc-import-server-folders

Håber dette hjælper!