Fredag ​​23. april 2021
  1 Svar
  617 besøg
  Tilmeld
Hej der,

vi bruger SEO Glossary på vores hjemmeside, og jeg er ikke særlig dybt inde i webdesing. Jeg stillede mig selv spørgsmålet, om det er muligt at skjule definitionen i listevisningen i ordlisten? Så definitionen viser sig kun, hvis nogen klikker på et bestemt ord.

Jeg håber nogen kan hjælpe?
Med venlig hilsen.
Phil
EN
4 måneder siden
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Jeg stillede mig selv spørgsmålet, om det er muligt at skjule definitionen i listevisningen i ordlisten?