Mandag 29. marts 2021
  6 Svar
  650 besøg
  Tilmeld
Komponenten fungerer ikke på php 8 og Joomla 3.9. Planlægger du en opgradering?
mere end en måned siden
@guranname
kan du venligst oprette en billet i billetunderstøttelse, så jeg kan kontrollere dette. dette fungerer godt med mange forekomster, så jeg krydsverificerer hvad der er problemet og retter det så hurtigt som muligt.
mere end en måned siden
Komponenten fungerer, der er problemer i det administrative panel
mere end en måned siden
@ guranname
ser på screenshot kan vi ikke forudsige noget. på vores server fungerer tingene godt.
Dette er et forudsalgsforum, så lav venligst en billet i billetsupport, så jeg kan kontrollere og løse problemet for dig.
mere end en måned siden
Et andet skærmbillede af php 8-fejl
mere end en måned siden
Efter sletning af linjen:

<input type="hidden" name="original_order_values" value="<?php echo implode($originalOrders, ','); ?>" />

Vilkår i adminpanelet åbner!
mere end en måned siden
@ guranname
Jeg er meget taknemmelig for din kodningshjælp. Jeg opdaterer denne kode i næste version. Jeg er så taknemmelig for dit bidrag.
men da dette er forudforum, bedes du oprette en billet i billetunderstøttelse til en sådan anmodning.