Mandag 29. marts 2021
  6 Svar
  856 besøg
  Tilmeld
Komponenten fungerer ikke på php 8 og Joomla 3.9. Planlægger du en opgradering?
EN
for 5 måneder siden
@guranname
kan du venligst oprette en billet i billetunderstøttelse, så jeg kan kontrollere dette. dette fungerer godt med mange forekomster, så jeg krydsverificerer hvad der er problemet og retter det så hurtigt som muligt.
G
for 5 måneder siden
Komponenten fungerer, der er problemer i det administrative panel
EN
for 5 måneder siden
@ guranname
ser på screenshot kan vi ikke forudsige noget. på vores server fungerer tingene godt.
Dette er et forudsalgsforum, så lav venligst en billet i billetsupport, så jeg kan kontrollere og løse problemet for dig.
G
for 5 måneder siden
Et andet skærmbillede af php 8-fejl
G
for 5 måneder siden
Efter sletning af linjen:

<input type="hidden" name="original_order_values" value="<?php echo implode($originalOrders, ','); ?>" />

Vilkår i adminpanelet åbner!
EN
for 5 måneder siden
@ guranname
Jeg er meget taknemmelig for din kodningshjælp. Jeg opdaterer denne kode i næste version. Jeg er så taknemmelig for dit bidrag.
men da dette er forudforum, bedes du oprette en billet i billetunderstøttelse til en sådan anmodning.