Torsdag den 22. april 2021
  2 Svar
  616 besøg
  Tilmeld
Bonjour,

Y at il une possibilité des gérer des droits d'accès en fonction d'un profil pour chaque définition ou pour chaque glossaire?

Merci d'avance, hjertelig,
EN
4 måneder siden
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Y at il une possibilité des gérer des droits d'accès en fonction d'un profil pour chaque définition ou pour chaque glossaire?

Dette er noget, der ikke er muligt i vores plugin i øjeblikket.

PS: Skriv venligst på engelsk i de næste svar.

Mange tak!
Skål,
EN
4 måneder siden
@gby

kan du venligst oprette en billet i billetsupport, dette administreres på ordlisteniveau for nu.