jeg vil gerne bruge My maps location for at filtrere nogle villaer.
Hver villa er en Joomla -artikel med nogle tilpassede felter - gæster, placering, soveværelser - hvert tilpasset felt er en rulleliste.
Jeg er nødt til at filtrere villaerne og vise på kortet i henhold til disse felter. For eksempel vælger den besøgende 5 gæster, 10 soveværelser, Mykonos by, og modulet viser alle villaer, der har disse funktioner.

Mine spørgsmål er:
1. Er det muligt at filtrere resultaterne efter joomla brugerdefinerede felter?
2. Kan jeg vise artiklens introduktionstekst og tilpassede felter i resultaterne?
3. Hvis komponenten ikke er det, jeg har brug for, kan jeg få support til at tilpasse den til mit behov?

Og hvis ja, vil det være en ekstra omkostning? Jeg bruger den nyeste joomla -version.

Mange tak for din tid.
EN
2 måneder siden
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

1. Er det muligt at filtrere resultaterne efter Joomla brugerdefinerede felter?
2. Kan jeg vise artiklens introtekst og brugerdefinerede felter i resultaterne?

Begge er ikke mulige i kerneforlængelse, og vi skal tilpasse dem.

3. Hvis komponenten ikke er, hvad jeg har brug for, kan jeg få support til at tilpasse den til mit behov? Og hvis ja, vil det være ekstra omkostninger?

Du kan oprette billetsupport efter køb, og vores udvikler vil kontakte dig yderligere i tilpasning.

Håber dette hjælper!
Med venlig hilsen,
D
2 måneder siden
Hej,
tak for dit svar.

Et spørgsmål mere, hvis jeg opretter placeringerne på kortet i stedet for at bruge joomla -artiklerne, er det muligt at ændre kortfiltrene f.eks. Afstand og land? Jeg har brug for en måde at filtrere placeringerne efter soveværelser og gæster.
EN
2 måneder siden
hvis jeg opretter placeringer på kortet, i stedet for at bruge joomla -artiklerne, er det muligt at ændre kortfiltrene f.eks. afstand og land
Ja disse er indbygget funktion, så der ikke vil være noget problem i det.

måde at filtrere placeringerne efter soveværelser og gæster.
Disse kan gøres gennem tags. I tags kan du skrive 10bedroom/5bedroom det vil fungere. Vi vil lave tilpasning for dig,