jeg vil bruge My maps location kortplacering eller linkforlængelse til at oprette et websted som dette .
Kan jeg bruge en eller to udvidelser, eller har jeg brug for et brugerdefineret arbejde for at gøre det.
Tak for din hjælp
EN
mere end en måned siden
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Jeg vil bruge My maps location kortplacering eller linkudvidelse af kort til at oprette et websted som dette.
Kan jeg bruge en eller to udvidelser, eller har jeg brug for et brugerdefineret arbejde for at gøre det.

Du kan bruge vores udvidelse til dette, når du klikker på markører, så kan du bruge javascript til at vise skjul og gengive popup-boksen, der tilpasser sig.
Du kan gøre ved din ende; Men hvis du har brug for teknisk support, hjælper vores team dig med at få billet hos (Menu Support> Support billet).

Håber dette hjælper!
Skål,
B
mere end en måned siden
Hej,
tak for din hjælp.
Du kan hjælpe mig med at gøre det "når jeg klikker i markøren, vises en popup i sidepanelet med informationer og en anden med kun titel over markøren".
dette er hvad jeg har brug for, du kan hjælpe mig med at gøre det med en supportbillet eller et brugerdefineret arbejde med gebyrer.
tak for din hjælp
EN
mere end en måned siden
Jeg er udvikler af mine kortplaceringer.
Vi betaler ikke for dette brugerdefinerede arbejde.
du kan købe mine kortplaceringer og oprette en billetsupport. Vi vil kontrollere denne tilpasning for dig.
Vi tilpasser mit kortplaceringsmodul til dig og prøver at oprette sidebjælken til venstre, når brugeren klikker på markørklik.
B
Hej,
tak for din hjælp.