Kan du begrænse brugerne til, hvor de kan tilføje en markør?
For eksempel vil jeg have, at hver brugergruppe kun skal kunne tilføje markører omkring en bys bprder. Jeg vil også gerne spørge, om jeg har en mappe med geotagede fotos, kunne de automatisk placeres på kortet?
EN
mere end en måned siden
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Kan du begrænse brugerne til, hvor de kan tilføje en markør?
For eksempel vil jeg have, at hver brugergruppe kun skal kunne tilføje markører omkring en bys bprder. Jeg vil også gerne spørge, om jeg har en mappe med geotagede fotos, kunne de automatisk placeres på kortet?

Dette er noget, der ikke er muligt i vores My maps location på My maps location øjeblikket. Vi vil overveje det i den fremtidige version.