Når jeg har tilføjet min adresse, er den beregnede afstand på stedslisten forskellig fra den beregnede afstand, når jeg klikker på knappen Rute. Er det muligt at vise den korrekte på listen? afstand differnce.png
EN
mere end en måned siden
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Når jeg har tilføjet min adresse, er den beregnede afstand på stedslisten forskellig fra den beregnede afstand, når jeg klikker på knappen Rute. Er det muligt at vise den korrekte på listen?

Ja, send os venligst en billet (Menu Support> Support billet), vil vores ansvarlige udvikler se på det.